Primele jocuri online

Atat de mult iubitele jocuri online s-au extins de la mici texte simple, la jocuri grafice complexe realizand lumi virtuale la care au acces mai  multi  jucatori simultan, multe dintre aceste  jocuri  dezvoltand  o comunitate formata din simpatizantii jocului respectiv.

Din pacate insa, termenul de joc online inca este asociat in mintea multora cu jocurile de pariuri online. Tot mai multe voci sustin ca, jocurile de acest gen au devenit o adevarata  tehnologie  principalul lor avantaj il reprezinta conectarea intre mai multi jucatori. Jocurile virtuale au crescut in popularitate in momentul in care Microsoft a dezvoltat platforma Flash, acest lucru facand posibila aparitia siteurilor ce gazduesc jocuri video de o calitate superioara. A fost si momentul prielnic in care s-a imbinat utilul cu placerea, si anume aparitia acestei platforme a facut posibil aparitia unor servicii mai bune pentru impatimitii de jocuri virtuale, dezvoltandu-se siteuri in care se percepe o taxa  lunara, si care au venituri  care se bazeaza si pe publicitate. Exista insa si siteuri ce gazduiesc jocuri ce pot fi jucate  gratuit o anumita perioada de timp, sau care pentru a trece la un nivel urmator trebuie sa platesti daca iti doresti sa continui experienta in domeniul jucatului.

Fenomenul jocurilor online tinde sa devina unul care sa bucura de un succes nemaipomenit,  impatimitii diverselor jocuri facand schimb de diverse informatii, isi ofera sfaturi referitoare la jocurile practicate ori fac schimb de pareri in cadrul forumurilor dedicate special tipurilor de jocuri pe care acestia le joaca. Jocurile online asemenea celor care se gasesc pe suport cd au cunoscut o dezvoltare rapida, fiind siteuri care sunt dedicate jocurilor in functie de categoria din care acestea fac parte. Spre exemplu, exista siteuri care sunt dedicate jocurilor de tip racing sau celor de strategie, asa cum dezvoltatorii si-au indreptat atentia si asupra persoanelor de sex feminin pasionate de moda realizand jocuri pentru acest gen.

Pentru  pasionatii de jocuri, acele jocuri care se pot juca in mediul virtual reprezinta o buna oportunitate de a petrece timpul liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu