Tractarile auto pe drumurile europene

Sezonul vacantelor nu a luat sfarsit inca, si tocmai de aceea un maximum de atentie se recomanda intotdeauna atunci cand pornim la drum cu autovehiculul personal, mai ales daca vorbim despre plecari in afara tarii. Sofatul pe drumuri internationale implica o buna cunoastere a legislatiei rutiere in alte tari, dar si cunoasterea traseului, pentru a evita eventualele neplaceri ce ar putea aparea. Insa, daca din nefericire ai parte de un incident neplacut chiar si in afara tarii, este bine sa stii ca exista si firme ce ofera service de tractare si pe drumurile europene. Afla mai multe detalii aici

De asemenea, daca vrei sa iti achizitionezi o masina dintr-o alta tara, si nu ai inca un carnet de conducere sau nu ai incredere ca poti conduce in siguranta pe trasee pe care nu le cunosti, tot firmele de tractari auto iti pot pune la dispozitie, spre inchiriere, platforme cu sofer care iti vor ridica noul automobil si il vor livra in siguranta la locul dorit de tine. Firmele de tractari auto care ofera si servicii internationale pot transporta in siguranta atat masini noi, vehicule avariate, indiferent de marimea acestora – automobile de teren, dube, SUV-uri, rulote, dar si barci, utilaje agricole sau ATV-uri. Toate tractarile internationale se fac cu obligatia asigurarii transportului, orice eveniment neprevazut putand fi acoperit de asigurare (furt, accident, incendiu, etc). Platforma poate fi contractata prin rezervare, online, telefonic sau personal, in cazul in care intentionezi sa iti achizitionezi un autovehicul sau un alt mijloc de transport pentru care ai nevoie de transport pana in tara.
 
Firmele de tractari auto pot fi apelate in caz de urgenta, in cazul unui accident sau al unei avarii grave a masinii, in situatia in care nu poti rezolva problema cu un service local, in zona in care te afli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu