Jeansii pentru gravide

Lunile de sarcina sunt momente aparte in viata unei femei si pentru ca experienta este una prin care toate trecem, mai devreme sau mai tarziu, desigerii de moda au venit in ajutorul femeilor, care au de ceva timp sansa sa fie nu numai confortabil imbracate, ci si stylish si sexy in perioada sarcinii. 

Una dintre piesele pe care le vei purta cel mai des, mai ales daca vei naste primavara – si majoritatea sarcinii se va desfasura in lunile reci – sunt pantalonii. Uita pe vecie de salopetele pentru gravide, din jeans sau raiat, pe care le purtau femeile acum cateva zeci de ani, de pantalonii de trening purtati si in casa, si la pimbare si la serviciu… Nu esti sexy si cu siguranta nici nu ai cum sa te simti asa, cu astfel de piese vestimentare. Opteaza mai degraba, la categoria pantaloni gravide pentru doua perechi de jeans cu burtica, special create pentru perioada sarcinii. Acestia au partea care acopera burta realizata dintr-un material elastic, usor de purtat si mai ales foarte usor ajustabil. Poti alege o pereche de astfel de jeans albastru/bleumarin, drepti sau boot cut, pe care ii poti purta la orice tip de incaltaminte, iar in partea de sus ii poti asorta fie la un t-shirt, fie la un top mai fin si elegant. Daca esti genul de mamica pentru care sarcina nu implica decat cresterea burticii, iar in rest reusesti sa te mentii in dimensiunile obisnuite, iti poti adauga la garderoba si un stil skinny de jeans, pe care il vei adapta mai usor la tinute in tedinte. Pentru variatie, alege-i negri: se poarta si sunt usor de asortat, plus ca au si avantajul ca ascund detalii deranjante pe ici pe colo. 

Daca perioada in care creste burtica este perioada verii, poti alege si o salopeta din in, voal sau bumbac, foarte usoara si lejera, dar si extrem de sexy. Poate avea un imprimeu geometric, floral, sau poate fi uni - bej sau negru… oricum ar fi, te vei simti incredibil in acest obiect vestimentar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu