Muzica, legătura dintre suflete

Muzica face parte din viaţa mea, e cea care ma însoţeşte peste tot, îmi schimbă starea şi perspectiva.De multe ori rămân doar eu,oraşul şi căştile. Muzica ne aduce aproape, ne uneşte destinele, ne binedispune, ne eliberează de grijile cotidiene, ne face să vibrăm.Cum te simti atunci când trupa ta favorită vine la tine în oraş ,pentru un concert? Pei cred ca e cam aşa:simţi fericirea print toţi porii , simţi cum îţi creşte plulsul ştiind că ai şansa să îi vezi live, că poţi simţi energia pe care o transmit de pe scena, simţi pur şi simplu fericirea îmbrăţisându-te.
 
Muzica are capacitatea de a ne transmite diferite emoţii, de a ne trece prin diferite stări.Pot spune că muzica m-a ajutat, de foarte multe ori, să mă eliberez de emoţiile negative. Mă poate duce în locuri în care nu am fost , mă face să visez cu ochii deschişi, să trăiesc intens fiecare vers. Sunt anumite melodii care mă leaga de anumite persoane,altele mă fac să retrăiesc momente pe care nu le voi uita niciodată.
 
Pentru mine muzica reprezintă mult mai mult decât un instrumental şi nişte versuri. E o punte între suflete. Am păşit pe acea punte, când l-am cunoscut pe prietenul meu. Totul a pornit de la un simplu cd, pe care l-am primit de la un coleg. Am ascultat cd-ul cum am ajuns acasă, pentru că recomandarile erau bune şi m-am îndrăgostit pe loc de o voce, de vocea lui. Am făcut tot posibilul să aflu o adresă de e-mail şi să îi scriu. I-am spus că muzica pe care o face mi-a ajuns direct la suflet. A raspus, deşi nu mă aşteptam să o facă şi nu ştiu cum , dar am început să vorbim din ce in ce mai mult, deşi el era undeva departe .Cât de departe? Cam pe un alt continent, atât de departe. Însă, povestea noastră de dragoste s-a împlinitit, dupa o vreme de chat pe shipe şi msn , ne-am întâlnit şi îndrăgostit (eu eram deja, dar rămâne secretul nostru)..E un scurt rezumat al unei poveşti incredibile şi dovada că muzica poate fi un fel de conector între oameni. Acum, poate că iubesc mai mult muzica datorită lui. Poate că iubesc mai mult ca orice muzica lui, pentru că nu se ascultă, se simte. Găseşte un loc în inima ta pentru muzică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu